Villa Sinuksi

Villa Sinuksi

torstai 5. heinäkuuta 2012

Reijoa muuttamassa

Tällä kertaa haluaisin antaa teidän kurkistaa arkeeni töiden kautta. Ennen ja jälkeen -muutokset ovat omasta mielestäni aina erittäin mielenkiintoisia. Tässäpä yhden miehen muutos.

Alla olevassa kuvassa näet Reijon tyypillistä työpukeutumista ennen. Nämä asut edustavat aiemman vaatekaapin arki-asujen parhaimmistoa. Väreinä oli lähinnä musta, harmaa sekä pieninä määrinä viininpunaista. Siisti mies, mutta voisiko ilme hieman piristyä ja nuorentua?


Näin kesäinen ja tyylikäs herrasmies Reijosta kuoriutui, eikös ole mies edukseen? :)

Muutos alkoi värianalyysista. Seuraavaksi karsimme vaatekaapista huonoiten istuvat ja huonokuntoisimmat vaatteet. Väärän värisistä vaatteista säästimme vain parhaimmat, sillä eihän koko vaatekaappia voi laittaa uusiksi samalla kertaa.
 Sitten lähdimme yhdessä vaateostoksille, ja mukaan tarttuikin monenlaista. Reijo osti mm. lämpimän pellavan sävyisen, kesäisen kolmiosaisen pellavasekoitepuvun, mitä on helppo hyödyntää erilaisissa asuissa joko yhdessä tai erikseen.


Puhtaat, heleän kirkkaat, lämpimät kevään väritkään eivät säikäyttäneet Reijoa, hän oli liikkeellä ilahduttavan avoimin mielin. Reijo on saanut arjessaan uusien värien ja vaatteiden myötä paljon positiivista palautetta. Eräs tuttava totesi: "Uudet värit saivat hänet näyttämään ihan uudelta mieheltä, hän nuortui monta vuotta, kasvojen ilmeetkin tulivat ihan erillä lailla esille."

Neuleasu on hyvä ja rento työasu. Neulepuseron alla on miehen hyvä pitää kauluspaitaa, jolloin kokonaisuudesta tulee puetumpi.


Tässä alla vaatekaapista aiemmin löytynyt paita sekä vanha perintösolmio, joka saatiin hyvin yhdistettyä moniin asuihin. Kuvioiden yhdistäminenkään ei ole ongelma, jos värit ovat täsmälleen samat. Paita-solmio-liivi -yhdistelmä on rento, ja pikkutakin lisäämällä ilmeeseen saadaan astetta enemmän ryhtiä.


Liivin lisäksi myös slipoverilla saa kevyttä kerrospukeutumista, ja tätä kautta mielenkiintoa ja täydennystä asuun. Alla vasemmalla kauluspaidassa on pehmeänvalkoinen sävy, ruskeat ja punaiset kapeat raidat tuovat piristystä arkeen ja mahdollisuuden yhdistää niin ruskeaan kuin punaiseenkin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti